ОШ "Исидора Секулић" Шајкаш и издвојено одељење Мошорин

Директори школе

 

   Мирјана Николић Мушицки

 

 

 

 

 

 

 

 

Славиша Југовић

Након вишегодишње изградње у нову школску зграду смо се уселили 17.октобра 2005. године. Садашњи директор школе је Славиша Југовић, који је на место директора ступио 1. септембра 2005. године. Директор је успешно организовао наставу у новој школи и обезбедио изградњу котларнице за централно грејање. У издвојеном објекту наше школе у Мошорину 2009. године је такође реализовао изградњу котларнице, увео централно грејање и тиме у значајној мери побољшао материјално - техничке услове рада у старим објектима школе који датирају из давне 1906. године.

 

 

   

Станко Гелић

2001. године на директорско место школе долази Станко Гелић који ће на тој функцији остати до 2005. Својим великим залагањем и упорношћу је допринео изградњи новог школског објекта.  

 

 

 

 

 

 

Живко Митић

Велика експанзија становништва 90 - тих година у Шајкашу условила је потребу изградње нове школске зграде која је започела 23. новембра 1999. године. Тада је директор наше школе био Живко Митић који је на ту дужност ступио 1997. и био до 2001. године.

 

 

 

 

 

Часлав Дисић

Садашња школа под називом "Исидора Секулић" настаје 1976. године интеграцијом ОШ "Иво Лола Рибар" из Шајкаша са ОШ "Светозар Милетић" из Мошорина. На Дужности директора од 1976. године је био Часлав Дисић и са поносом обављао ту дужност до 1996.

 

 

 

 

 

ОШ "Иво Лола Рибар" Шајкаш

Стеван Мојић

Стеван Медић

 

ОШ "Светозар Милетић" Мошорин

Часлав Дисић

Митар Турковић

Никола Сегеди